Tijdens de lente eet ik graag Mango Yoghurt Parfait. Het is verfrissend en overheerlijk.
Ingrediënten (1 portie)
Welke ingrediënten hebben we nodig?
- De helft van een rijpe mango
- 4 eetlepels natuurlijke yoghurt
- Optioneel: ½ theelepel kurkuma
- Topping: handvol mangoblokjes, verse muntblaadjes, 1 zakje chocolade granola
- Optioneel: muntblaadjes
Bereiding
We gaan van start:
- Verwijder de schil van de mango, snijd hem in kleinere stukjes van ca 1 cm.
- Mix de helft tot een mousse.
- Optioneel: voeg een snufje kurkuma toe
- Giet een eerste laagje mangomousse in een potje. Giet vervolgens de yoghurt erover. Sluit af met de rest van de mangomousse eroverheen.
- Doe er chocolade granola bovenop. De premium is mijn favoriet.
- Werk af met de rest van de mangoblokjes en enkele muntblaadjes.
Conclusie
Mango Yoghurt Parfait ziet er niet enkel lekker uit, maar is bovenal lekker. Natuurlijke Yoghurt, rijpe mango, chocolade granola en je bent klaar.
Heb jij dit gerechtje al eens gemaakt? Wat voeg je er nog aan toe?
Laat het me weten!