Terug
havermout
Chocolade & Pindakaas Overnight Havermout
Dit recept is ideaal voor drukke ochtenden, maar smaakt als een luxe traktatie. Ontbijt wordt nooit meer saai met deze overheerlijke havermout!
Ingrediënten:
- 1 zakje chocolade-banaan havermout (40g)
- 1 theelepel pindakaas + extra voor topping
- 80-100ml (plantaardige) melk naar keuze
- 1 zakje chocolade Granopops (15g)
Bereiding:
Meng de havermout, pindakaas en melk in een potje.
Zet het een nachtje in de koelkast.
Roer in de ochtend door, voeg de chocolade Granopops en een extra lepeltje pindakaas toe.
Klaar om te genieten!
Voordelen van dit recept:
- Rijk aan vezels – De havermout helpt je langer vol te blijven en ondersteunt een gezonde spijsvertering.
- Eiwitten – De pindakaas zorgt voor een flinke dosis eiwitten, goed voor je spieren en een verzadigd gevoel.
- Makkelijk te bereiden – Maak het de avond van tevoren en je hebt 's ochtends geen gedoe meer!