Terug
                    Granola
                
            
Griekse Yoghurt & gegrilde Nectarine bowl
Dit recept combineert de zoete smaak van nectarines met de romige textuur van Griekse yoghurt en de knapperigheid van granola voor een verrukkelijke start van je dag.

Ingrediënten
- 1 perzik of nectarine, in plakjes gesneden
- optioneel: 1 theelepel ruwe rietsuiker
- optioneel: 1 theelepel kaneel
- optioneel: 1 theelepel kokosolie
- ¾ cup (ca 115g) Griekse yoghurt
- 1 zakje Low Carb Granola Peanut Love (40g)
- optioneel als garnering: muntblaadjes

Bereiding
Heb je wat tijd? Grill dan de nectarines in een pan. Heerlijk! Als het snel moet gaan kan je dit recept uiteraard ook met niet-gegrilde nectarines maken, even lekker.
- Snijd de nectarine in parten. Verwarm een grillpan voor en vet deze lichtjes in met wat kokosolie.
- Meng in een kom de perzikpartjes met ruwe rietsuiker en kaneel tot ze goed bedekt zijn.
- Grill de perzikpartjes tot ze aan beide kanten mooi bruin en gekarameliseerd zijn.
- Serveer de schijfjes op een bedje van Griekse yoghurt, samen met knapperige granola en garneer optioneel met wat muntblaadjes voor een verfrissende touch.
Voordelen
- Smaaksensatie: De combinatie van zoete gegrilde perziken, romige yoghurt en knapperige granola biedt een perfecte balans van smaken en texturen.
- Rijk aan Voedingsstoffen: Griekse yoghurt is een uitstekende bron van eiwitten, de Low-Carb Granola zorgt voor gezonde vetten terwijl perziken vezels en vitamines bevatten.
- Eenvoudig te Bereiden: Dit gerecht kan snel worden bereid zonder te grillen, perfect voor een drukke ochtend of maak het specialer door ze te grillen voor een ontspannen weekendontbijt.

Probeer dit heerlijke recept voor yoghurt met gegrilde perziken en granola en ontdek zelf waarom het een favoriet zal worden voor ontbijt of brunch.








