GET FIT

Get Fit Challenge

VOEL JE FITTER
IN 20 DAGEN

€149,95

Jouw ochtendroutine voor 4 weken

Get Fit Box

De Get Fit Box bevat alles wat je nodig hebt voor jouw ochtendroutine excl. verse ingrediënten

4 werkweken

De challenge is voor 4 werkweken; van maandag t.e.m. vrijdag (20 dagen)

Goed in je vel

Het doel van de challenge is om je goed in je vel te voelen. Dankzij de challenge leer je wat de kracht van een ochtendroutine is en welke effecten dit heeft op de rest van jouw dag

Ervaar de kracht van een ochtendroutine.
Haal het meeste uit je dag, krijg meer energie en voel je goed in je vel.

Bekijk de video

Ontdek wat je kan verwachten

Play Video

Voordelen

Je ontvangt een stappenplan en tips voor een productieve ochtendroutine en je leert wat de impact hiervan is op jouw dag. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Ochtendroutine

Je ontvangt een werkboek voor 20 dagen met elke dag een gezond ontbijt, opbouwende work-out (beginnersniveau) en een journal met affirmaties en gratitude

Receptenbundel

Je ontvangt een receptenbundel met een 4 wekenplan inclusief boodschappenlijst per week. De recepten zijn heel makkelijk te maken en dankzij de mealprepping doe je dit in een recordtijd.

Ontbijtbox

Je ontvangt een mooie houten ontbijtbox en 24 ontbijtporties voor alle recepten. Daarbovenop ontvang je een Boost Mix, een Omega 3-rijke zadenmix om jouw brein te ondersteunen en jouw dag fantastisch in te zetten. De verse ingrediënten vind je terug op jouw wekelijks boodschappenlijstje.

Klaar om jouw dag vol energie te starten

Ervaringen

Ze hebben de Get Fit Challenge getest en goedgekeurd!
Dit zijn hun bevindingen.
5/5

"Een fantastische leidraad voor een gezonde levensstijl op te bouwen. Ik gebruik het zelf in mijn praktijk voor mijn patiënten."

CAROLINE

5/5

"Ik was geen ochtendpersoon en de eerste week was het toch echt doorzetten. Maar wat ben ik trots op mezelf na de 4 weken. Ik voel me nu echt een ochtendpersoon en zou niet meer terugwillen!"

LAURA

5/5

"Het is ongelooflijk hoe goed ik me voel na de ochtendroutine. Mijn dag is al geslaagd en moet eigenlijk nog beginnen. Ik raad het echt aan iedereen aan die wat meer wilt bewegen en gezond wilt eten."

Diane

Enkele heerlijke recepten in de challenge

FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer je maar wilt! De challenge is 20 dagen, je kiest zelf wanneer je wenst te starten. We raden wel aan om de challenge 4 weken door te zetten voor optimaal resultaat. Het werkboek begint op een maandag maar je kan zelf kiezen wanneer je start.

De challenge heeft als doel om jou de kracht van een productieve ochtend te laten ontdekken. We raden dus aan dat je vroeg opstaat, zo kan je jouw routine langzaam opbouwen en gun je jezelf tijd. Heb je nog wat tijd over? Doe dan iets voor jezelf of zorg dat je al een voorsprong krijgt op je dag door vroeger te starten/werken.

Rustig en opbouwend. Je start met 10 minuten per dag te stretchen. Jouw lichaam bewegen en rustig ontwaken. De tweede week bouwen we op naar 15 minuten met een combinatie van yoga, stretch en pilates. De derde week 20 minuten en de laatste week begin je jouw dag met een halfuur beweging (stretch, yoga, pilates). Zo kom je aan de aanbevolen hoeveelheid beweging per week en voel je de impact van de endorfines op je gemoed en lichaam.

Zeker! Stuur een mailtje naar accountancy@arthurandsisters.be met jouw bestelnummer en de facturatiegegevens.

© 2023 Arthur's Breakfast Box

Close