Get Fit

challenge

Voel je fitter in 20 dagen

Een nieuwe ochtendroutine in 4 weken.

inclusief gratis lunch e-book t.w.v. €24,95

Beweging

Ontbijt

Journal

Tips & tricks

Gespot in

Get Fit Challenge

€149,95

Voel je fitter in 20 dagen. Doe mee aan de Get Fit Challenge en creëer in slechts 4 weken een nieuwe ochtendroutine. Dagelijkse beweging, gezonde voeding en zelfreflectie zorgen voor een energieke start van de dag! 

Ervaringen

Ze hebben de Get Fit Challenge getest en goedgekeurd!
Dit zijn hun bevindingen.
5/5

"Een fantastische leidraad voor een gezonde levensstijl op te bouwen. Ik gebruik het zelf in mijn praktijk voor mijn patiënten."

CAROLINE

5/5

"Ik was geen ochtendpersoon en de eerste week was het toch echt doorzetten. Maar wat ben ik trots op mezelf na de 4 weken. Ik voel me nu echt een ochtendpersoon en zou niet meer terugwillen!"

LAURA

5/5

"Het is ongelooflijk hoe goed ik me voel na de ochtendroutine. Mijn dag is al geslaagd en moet eigenlijk nog beginnen. Ik raad het echt aan iedereen aan die wat meer wilt bewegen en gezond wilt eten."

Diane

Wat kan je verwachten?

Het doel van de challenge is om je goed in je vel te voelen. Dankzij de challenge leer je de kracht van een ochtendroutine en welke effecten dit heeft op de rest van jouw dag.

De challenge is voor 4 werkweken; van maandag t.e.m. vrijdag (20 dagen). Bij aanvangst ontvang je de Get Fit Box met de Breakfast Box, recepten & shoppinglijsten en een werkboek met dagelijkse work-out video en zelfreflectie.

Get Fit

Box

20 dagen plan

Alles wat je nodig hebt voor een nieuwe ochtendroutine voor slechts

€149,95

FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer je maar wilt! De challenge is 20 dagen, je kiest zelf wanneer je wenst te starten. We raden wel aan om de challenge 4 weken door te zetten voor optimaal resultaat. Het werkboek begint op een maandag maar je kan zelf kiezen wanneer je start.

De challenge heeft als doel om jou de kracht van een productieve ochtend te laten ontdekken. We raden dus aan dat je vroeg opstaat, zo kan je jouw routine langzaam opbouwen en gun je jezelf tijd. Heb je nog wat tijd over? Doe dan iets voor jezelf of zorg dat je al een voorsprong krijgt op je dag door vroeger te starten/werken.

Rustig en opbouwend. Je start met 10 minuten per dag te stretchen. Jouw lichaam bewegen en rustig ontwaken. De tweede week bouwen we op naar 15 minuten met een combinatie van yoga, stretch en pilates. De derde week 20 minuten en de laatste week begin je jouw dag met een halfuur beweging (stretch, yoga, pilates). Zo kom je aan de aanbevolen hoeveelheid beweging per week en voel je de impact van de endorfines op je gemoed en lichaam.

Zeker! Stuur een mailtje naar accountancy@arthurandsisters.be met jouw bestelnummer en de facturatiegegevens.

Ja! De vorige editie was in een recordtempo uitverkocht waardoor we nu dezelfde challenge toepassen voor nieuwe leden. 

Wil je graag opnieuw deelnemen? Dat kan uiteraard! Dan weet je reeds wat je te wachten staat 😉

Heel gevarieerd en vooral makkelijk te bereiden. Je hebt steeds jouw weekplan met shoppinglijst en mealprep. 

Het ontbijt is een combinatie van veel vezels, eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten. Hierdoor zal je verzadigd zijn tot de lunch. De recepten zijn o.a. overnight oatmeals, yoghurtbowls, smoothies en zoveel meer. 

De levertijd is 3 tot 4 werkdagen na bestelling.

Close

Schrijf je in en ontvang het

Oatmeal e-bookschrijf je in

en ontvang het Oatmeal e-book met 10 heerlijke , snelle en gezonde havermoutrecepten.
mealplan