Go back
havermout

Gezonde Chickpea Blondies

Op zoek naar een gezond, eiwitrijk én kidsproof tussendoortje? Dan zijn deze Chickpea Oat Blondies precies wat je nodig hebt! Ze zijn heerlijk smeuïg, eenvoudig te maken en... je proeft de kikkererwten écht niet! Perfect voor in de lunchbox, als snack na je workout of gewoon bij een kop thee.

Ingrediënten:

  • 400g kikkererwten
  • 100g pindakaas
  • 80g havermout
  • ⅓ cup ahorn- of agavesiroop
  • 1 tl vanille-extract
  • ½ tl bakpoeder
  • ¼ tl zeezout
  • ⅓ cup (suikervrije) chocoladestukjes

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe alle ingrediënten, behalve de chocoladestukjes, in een blender.
  3. Mix tot een grof, plakkerig deeg.
  4. Spatel de chocoladestukjes erdoor.
  5. Verdeel het mengsel in een met bakpapier beklede brownievorm en strijk de bovenkant glad.
  6. Bak de blondies 21 minuten of tot ze goudbruin zijn aan de randen.
  7. Laat volledig afkoelen voordat je ze in blokjes snijdt.

Waarom zijn deze blondies zo geweldig?

  • Eiwitrijk: Perfect voor spierherstel na je workout.
  • Vegan-friendly: Maak ze plantaardig door een vegan chocoladereep te gebruiken.
  • Kidsproof: Ook de kleintjes zullen dol zijn op deze zoete traktatie.
  • Super eenvoudig: Geen ingewikkelde ingrediënten, gewoon mixen, bakken en genieten!

Share this post

You might also like this one

Tiramisu Chia Pudding
chia

Tiramisu Chia Pudding

Read more
Bananenbroodmuffins (family proof)
bakken
Bakmixen
Bananenbrood
recept

Bananenbroodmuffins (family proof)

Read more
Vanille-Collageen Energy Bites
havermout

Vanille-Collageen Energy Bites

Read more
Eiwitrijke chiapudding
chia

Eiwitrijke chiapudding

Read more
Chocolade havermout in de oven
havermout

Chocolade havermout in de oven

Read more
Gezonde Chickpea Blondies
havermout

Gezonde Chickpea Blondies

Read more
Scrambled havermout met bessen
havermout

Scrambled havermout met bessen

Read more
Gezonde Kerst Cupcakes
Bakmixen

Gezonde Kerst Cupcakes

Read more
Chocolade Cake met Speculoosfrosting
Bakmixen

Chocolade Cake met Speculoosfrosting

Read more