Inspiratie & Recepten

Chocolade-Banaan havermout met pindakaas

Een heerlijke overnight Chocolade-banaan havermout met pindakaas. Tip: maak 3 jars op voorhand en je hebt de volgende 3 dagen geen werk meer!

Ingrediënten:

zakje Chocolade Banaan Havermout
1 eetlepel pindakaas + 1 theelepel pindakaas voor de topping
Melk naar keuze (plantaardig of gewoon), ⅓ cup (ca 115g)
1 zakje Chocolade Granopops

Bereiding

  1. Meng de havermout, een eetlepel pindakaas en de melk in een jar
  2. Roer goed, plaats het deksel erop en zet het een nacht in de koelkast.
  3. In de ochtend roer je het even door, werk af met Granopops en eventueel wat vers fruit en voeg je een theelepel pindakaas toe. Laat het smaken!

Overnight chocolade-banaan havermout met pindakaas – een ideaal ontbijtrecept voor op kantoor of onderweg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je deze ook leuk

Josephine en Charlotte Clarys

Arthur & The Sisters

the sisters

Leuk dat je hier bent! We hopen dat je wat inspiratie kan halen uit onze recepten of nieuwtjes. Heb je zelf een leuk recept? Laat het ons zeker weten!

Josephine & Charlotte

Onze favorieten
Pluk de dag
Ontbijt
Close

Schrijf je in en ontvang het

Oatmeal e-book



schrijf je in

en ontvang het Oatmeal e-book met 10 heerlijke , snelle en gezonde havermoutrecepten.
mealplan