Inspiratie & Recepten

Banana Bread met toppings

Ontbijt, tussendoortje of dessert – een plak home-made bananenbrood smaakt altijd. De bakmix is helemaal suikervrij dus het is belangrijk dat je overrijpe bananen gebruikt en eventueel nog wat extra zoetstof toevoegt.

Ingrediënten

  • 2 sneden bananenbrood (gebakken zoals op de instructies van de bakmix met extra dadelstukjes)
  • 1 eetlepel amandel notenpasta
  • Halve banaan in schijfjes
  • 1 zakje Granopops

Bereiding

  1. Smeer de notenpasta over de plakjes bananenbrood. Liever warm bananenbrood? Warm ze dan voor 30 seconden op in de microgolfoven.
  2. Werk af met schijfjes banaan en sprinkle wat Granopops eroverheen. Enjoy!

TIP: ook heerlijk met pindakaas en confituur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je deze ook leuk

Josephine en Charlotte Clarys

Arthur & The Sisters

the sisters

Leuk dat je hier bent! We hopen dat je wat inspiratie kan halen uit onze recepten of nieuwtjes. Heb je zelf een leuk recept? Laat het ons zeker weten!

Josephine & Charlotte

Onze favorieten
Pluk de dag
Ontbijt
Close