Inspiratie & Recepten

Apple Cranberry Crisp

Een verwarmende appelcrumble in een nieuw jasje.

Ingrediënten (2 porties)

  • 2 medium appels, gepeld en in schijven van ca 1cm gesneden
  • 3/4e cup verse veenbessen (ca 75g)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel ruwe rietsuiker of kokosbloesemsuiker
  • 1/2 koffielepel kaneel

Voor de crumble:

  • 1 zakje Havermout Natuur
  • 1 zakje Havermout Appel
  • 1 eetlepel ruwe rietsuiker of kokosbloesemsuiker
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels gesmolten boter (of kokosolie)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C
  2. Meng de appelschijfjes, veenbessen met de kokosbloesemsuiker, kaneel en het citroensap in een kom
  3. Meng in een tweede kom de havermout, suiker, kaneel en gesmolten boter
  4. Plaats het fruit in een ovenschaal. Leg het havermoutmengsel erboven en maak een rechte laag.
  5. Bak voor 20-25 minuten in de oven of tot de crumble lichtbruin kleurt.

TIP: Serveer war met yoghurt of vanille ijs en een extra snuf kaneel. Enjoy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je deze ook leuk

Josephine en Charlotte Clarys

Arthur & The Sisters

the sisters

Leuk dat je hier bent! We hopen dat je wat inspiratie kan halen uit onze recepten of nieuwtjes. Heb je zelf een leuk recept? Laat het ons zeker weten!

Josephine & Charlotte

Onze favorieten
Pluk de dag
Ontbijt
Close